Vernieuw vandaag nog jouw IT-configuratie.

Dell en Windows 11: gebouwd voor veilig hybride werken.

De vraag van medewerkers naar flexibiliteit in het werk en de behoefte aan hybride omgevingen nemen toe. Uit een wereldwijd Forrester-onderzoek1 blijkt dat 66% van de zakelijke en technische professionals in 2023 prioriteit geeft aan hybride werk. Deze aanpak brengt echter veiligheidsproblemen met zich mee. Om deze problemen aan te pakken hebben organisaties toekomstbestendige apparaten nodig voor flexibel werken en tegelijkertijd de bedrijfsveiligheid garanderen.

DE ONDERSTEUNING VAN WINDOWS 10 WORDT OP 14 OKTOBER 2025 BEËINDIGD.

Vernieuw jouw hardware vandaag nog.

Begin nu met het plannen van de migratie naar Windows 11 en de nieuwste Dell-apparaten. Ontdek een volledig vernieuwde ervaring die beter past bij de huidige moderne hybride werkomgevingen. Klaar om te vernieuwen?

Verbeterde veiligheid

Hogere productiviteit

Betere samenwerking

Lagere TCO

Verbeterde gebruikerservaring

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het vernieuwen van uw hardware, van verbeterde beveiliging tot hogere productiviteit en lagere kosten. Forrester Consulting heeft onderzoek gedaan naar de potentiële ROI van de implementatie van Windows 11-apparaten. Volgens de studie2:
20%
Deelnemers verminderden het risico op een succesvolle veiligheidsaanval met 20%.

80%

Deelnemers verminderden het aantal helpdesktickets met 80%.

25%

Deelnemers verminderden de tijdige inzet van apparaten met 25%.

6 belangrijke redenen om nieuwe Dell-apparaten met Windows 11 aan te schaffen.

1. Veilige, kant-en-klare eindpuntbeveiliging
Dankzij de combinatie van Dell, de veiligste commerciële PC3 in de industrie, en de veiligste Windows tot nu toe, rapporteren bedrijven een daling van 58% in het aantal veiligheidsincidenten4.
2. Moderne samenwerkende ecosystemen
Dell pc’s maken op intelligente wijze verbinding met het beste netwerk, openen apps sneller en maximaliseren de acculooptijd. De intuïtieve gebruikersinterface van Windows 11 Pro helpt medewerkers de klus sneller en gemakkelijker te klaren.
3. Wachtwoordloze identiteit en toegang
Het systeem wekt en vergrendelt op intelligente wijze de apparaten van medewerkers, zonder dat er wachtwoorden hoeven te worden opgegeven.
4. Zero-touch apparaatbeheer
Het sneller en eenvoudiger inrichten en beheren van apparaten voor eindgebruikers, en het op afstand configureren van BIOS-instellingen.
5. Lagere totale eigendomskosten
Verlaag de kosten voor pc-onderhoud en levenscycluskosten.
6. Verbeter uw transitie
Dell biedt Microsoft meer competenties dan welke andere partner dan ook, waardoor u vóór een tijdige implementatie kunt configureren, aanpassen en vooraf kunt inrichten.

(1) Forrester’s Future Fit Survey, Forrester Consulting, 2022
(2) De totale economische impact van Windows 11 Pro Devices, Forrester Consulting, 2022
(3) Gebaseerd op interne analyse van Dell, september 2022. Niet alle functies zijn op alle pc’s beschikbaar. Voor sommige functies is een aanvullende aankoop vereist.
(4) 022 Amerikaanse enquête over pc-aankoop en hybride werktrends voor het MKB en de middenmarkt”, Techaisle.com, 2022.