DELL EMC UNITY

ALL FLASH MIDRANGE DATASTORAGE

All flash midrange datastorage
De volledig vernieuwde Dell EMC Unity XT-familie van de volgende generatie. Deze compromisloze midrange-opslag is helemaal nieuw gebouwd om uniforme opslagsnelheid en efficiëntie te leveren voor een multi-cloudwereld.

Dell EMC Unity XT: compromisloze midrange-opslag
Dell EMC Unity XT All-Flash en Hybrid Flash-arrays zetten nieuwe normen voor opslag met overtuigende eenvoud, allesomvattende software, razendsnelle snelheid, geoptimaliseerde efficiëntie, multi-cloud-ondersteuning en dat allemaal in een modern NVMe-ready ontwerp.

Hiermee voldoet het aan de behoeften van IT-professionals met beperkte middelen in grote of kleine bedrijven. Ontworpen voor prestaties, geoptimaliseerd voor efficiëntie en gebouwd voor hybride cloudomgevingen, zijn deze systemen perfect geschikt voor het ondersteunen van veeleisende gevirtualiseerde applicaties, het implementeren van uniforme opslag en het voldoen aan Remote-Office-Branch-Office-vereisten.

Dell EMC Unity XT All-Flash Unified Storage
Verlaag de kosten en vereenvoudig uw activiteiten met volledig geïntegreerde flash-opslagplatforms die vanaf de grond opgebouwd zijn om snelheid, efficiëntie en multi-cloudondersteuning te bieden.

Dell EMC Unity XT Hybrid Unified Storage
Bereik de optimale combinatie van prestaties en kostenefficiëntie met uniforme hybride flash-opslagplatforms die eenvoud en efficiëntie mogelijk maken en zijn gebouwd voor multi-cloud

Dell EMC UnityVSA
Breng geavanceerde opslag- en gegevensbeheerfuncties van Dell EMC Unity XT naar de VMware ESXi-omgeving, met servergebaseerde, gedeelde of cloudopslagcapaciteit.

Cloud Data Services: Dell EMC Unity Cloud Edition
Volledig functionele, softwaregedefinieerde opslagmogelijkheden geïmplementeerd in de cloud.

Meer info? Neem dan contact op met onze Datacenter Consultant Mark.
Mark Jongen