0
Vergelijken
0
EUR 0,00
EN
Producten
Oplossingen
ARTICONA
Over ons
Referenties
Nieuws
Notebooks & tablets
Pc's & servers
Monitor & Beamers
Printers & supplies
Telefonie & GPS
Randapparatuur
Opslag & Backup
Netwerk
Kabels
Software
Onthouden producten
Vergelijken
Totaalbedrag excl. BTW 0,00

ARTICONA Kabels en adapters


ARTICONA

ARTICONA kabels, adapters en verbindingstechniek.

articona-keyvisual_v3-microsite_marc_1050px-nl

ARTICONA verbindingstechniek: voor de moderne IT-werkplek.

Is verbindingstechniek nog wel van deze tijd? Marc Baumann, accountmanager bij ARTICONA, knikt vastberaden. Kabels, adapters en hubs bieden nog altijd verschillende gebruiksmogelijkheden en voordelen voor de moderne IT-werkplek.

Het scala van verbindingstechniek is daarbij groot: het reikt van USB-hubs en adapters, tot KVM-switches en kabels. Het assortiment wordt voortdurend uitgebreid, uitgaande van de actuele trends. Daarnaast biedt ARTICONA naast het brede productassortiment een uitgebreide service: onze specialisten luisteren naar de klant en werken de juiste Connectivity-oplossingen uit, uitgaande van de specifieke wensen.

In het interview legt Marc uit, waaruit Connectivity bij ARTICONA bestaat en waarom de vraag naar kabels en verbindingstechniek ook nu nog bestaat.

 

Jarenlang ervaring, hoge kwaliteit, 30 jaar garantie.

We hebben jarenlange ervaring met netwerktechniek. ARTICONA biedt uitgebreide oplossingen, ook voor datacentra die de hele netwerkinfrastructuur dekken: van netwerkkasten, rack-consoles, switches tot netwerkkabels zoals RJ45-patchkabels of glasvezel patchkabels.

Ook op het gebied van Connectivity houden wij de trends in de gaten en reageren snel op ontwikkelingen. Een voorbeeld: USB-C-aansluitingen. We bieden een breed assortiment USB-C-kabels en USB-C-adapters aan, zodat u toekomstgericht kunt werken.

U wilt uw vergaderruimtes modern inrichten? Wij hebben een breed assortiment monitorkabels en verbindingstechniek voor audio- en video-oplossingen. Daarmee verbinden we uw vergaderruimte optimaal.

Neem een kijkje in ons assortiment!

 RJ45 Patchkabel

RJ45-patchkabels


LWL Patchkabel

Glasvezelkabels


Monitorkabel

Monitorkabel


Adapter

Adapter
USB Kabel

USB Kabels


USB-C

USB-C


KWM Switch

KWM Switchs


Zubehör für Audio/Video Lösung

Audio-/video-oplossingen 
Onze aanbevelingen voor u:vertical_align_top