Zakelijke Ondersteuning Apple

Als zakelijke Apple klant kunt u voortaan terecht bij ARP Nederland.

Sinds 1 januari worden zakelijke klanten ondersteund door ARP Nederland (onderdeel van Bechtle AG). We zijn erg blij met deze ontwikkeling en verwelkomen graag onze nieuwe collega’s en klanten! Als Apple Authorized Reseller bieden wij de service die u van ons gewend bent

ARP Nederland is onderdeel van de Bechtle groep en adviseert, implementeert en beheert volledig opgeleverde IT omgevingen; van de werkplek tot aan het datacenter. Zo ontzorgt ARP u met de beste Device as a Service oplossing.

 

Met de verwelkoming van Ivizi kunt u als zakelijke klant bij ons terecht voor een totaaloplossing voor al uw Apple gerelateerde vragen en uitdagingen.

Afspraak maken

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over onze zakelijke dienstverlening?

Neem dan contact op met Ricardo van Moll – Business Developer Apple:
M: +31 (0)6 11 43 12 72
E: ricardo.vanmoll@arp.com

Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Apple in het bedrijfsleven.

Ivizi kent u wellicht van één van onze winkels in Heerlen, Maastricht of Venlo, maar naast onze winkels zijn wij er niet alleen voor de particuliere klant. Wij zijn er ook voor u, de zakelijke klant. Naast de producten en diensten van Apple bieden wij een breed scala aan oplossingen waardoor u zich kunt focussen op uw core business. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Apple en het inzetten van deze systemen in het bedrijfsleven en streven ernaar om onze klanten optimaal gebruik te laten maken van bestaande en nieuwe systemen van Apple.
apple_lease

Apple Financial Services

Apple Financial Services (AFS) is een financiële dienst die het eenvoudiger maakt om over te stappen naar de nieuwste hardware en beste dienstverlening. Met AFS operationele lease betaalt uw bedrijf alleen voor het gebruik van de hardware, door de aantrekkelijke restwaarde betaalt u minder dan bij directe aanschaf.
beheer

Beheer (Mobile) Device Management

Steeds meer organisaties maken gebruik van Apple devices. Het gebruik van Apple devices stelt medewerkers in staat om productiever te werken. ivizi ondersteunt bij het beheren van uw (mobiele) werkplekken. Zo helpen wij u programma’s standaard beschikbaar te maken voor uw medewerkers, uw IT-personeel te ontlasten en een overzicht te krijgen op de apparaten binnen uw bedrijf.
consultancy

Consultancy

Onze medewerkers zijn ervaren Apple-experts, die ervoor zorgen dat de IT-omgeving van uw organisatie optimaal blijft presteren, terwijl de veiligheid gegarandeerd blijft. Onze accountmanagers kijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf, onderhouden een zakelijke relatie en zorgen ervoor dat al uw aanvragen en bestellingen goed worden opgepakt.

 

Doorgaans ondersteunen zij trajecten waarin klanten overstappen naar Apple apparatuur en kijken zij verder dan enkel de aanschaf van de producten. Zo wordt er aandacht besteed aan het beheer van de hardware, service en ondersteuning. Er wordt samen met de klant gekeken naar een maatwerkoplossing die perfect bij hen past.

Afspraak maken

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over onze zakelijke dienstverlening?

Neem dan contact op met Ricardo van Moll – Business Developer Apple:
M: +31 (0)6 11 43 12 72
E: ricardo.vanmoll@arp.com

Mobile device management

Het aantal mobiele devices op de werkvloer is in de afgelopen jaren enorm gestegen, maar welke invloed heeft dit op organisaties? Hoe ga je als organisatie om met deze invasie van mobiele apparaten en welke voor & nadelen heeft dit binnen jouw bedrijf?