Implementeer Mac as a

Service via ARP DAAS

Compute.

Denk je dat het te duur is om je medewerkers een keuze in technologie aan te bieden?

Of is het gewoon een onderwerp op de HR-agenda?
Met Employee Choice win je op alle fronten
Studies tonen aan dat er een sterke correlatie is tussen organisaties die hun medewerkers een keuze geven in technologie en het behoud, de productiviteit, de creativiteit en de tevredenheid van de medewerkers.

Technologie speelt een centrale rol in het verbeteren of verslechteren van de werknemerservaring. Werkt iemand graag met technologie die hij oud, onbekend of onder de maat vindt?

De consumerisation van IT is een beweging waarbij je, in plaats van het device te gebruiken dat je op het werk krijgt aangeboden, het device kunt gebruiken dat je zelf zou willen. Medewerkers toestaan de technologie te gebruiken waarmee ze het meest vertrouwd zijn, geeft tal van voordelen voor zowel de werkgever als de medewerker.
Onze infographic laat alle feiten en cijfers over de voordelen van Employee Choice zien en hoe je dit kunt implementeren.

Implementeer Mac as a Service via ARP DAAS Compute.

DE PERFECTE OPLOSSING VAN EEN GEAUTORISEERDE APPLE-RESELLER   
Ontdek hoe eenvoudig het is om Mac te introduceren in je bedrijf

Het innovatieve aanbod van ARP DAAS Compute maakt het eenvoudiger dan ooit om Mac apparaten op je werkplek te implementeren. Je krijgt producten en services die perfect zijn afgestemd op jouw behoeften, wanneer je ze nodig hebt, waardoor je IT-kosten worden verlaagd. En als het tijd is voor een upgrade, recyclen we je oude apparaten op een veilige manier.

 

Wanneer je je werknemers de mogelijkheid biedt om te werken zoals ze willen, met de tools die ze graag gebruiken, zullen ze hun beste werk leveren. Met Mac kunnen werknemers productiever en creatiever zijn en beter samenwerken. Krachtige hardware, in combinatie met intuïtieve software plus de beste productiviteitsapps in de sector.

Meer informatie over Mac en DAAS?

Wil je jouw IT moderniseren en tegelijkertijd geld besparen?
Maak gebruik van de restwaarde van je computer om een nieuwe Mac aan te schaffen.

Benut de waarde van je oude apparaten

Wil je jouw IT moderniseren, maar weet je niet wat je met je huidige apparaten moet doen? Profiteer van de restwaarde van je oude apparaten en investeer dit geld in nieuwe Mac-apparaten in een “as a service”-model.

 

Ruil jouw huidige apparaten in, ontvang de restwaarde en investeer dat geld weer in Device as a Service (DAAS). Zo investeer je niet alleen in nieuwe Mac apparaten, maar in een totaalpakket met hardware, accessoires en lifecycle services.

Wil je meer weten?

Ruil je huidige apparaten in en investeer in Device as a Service

  • Gegarandeerde resale van huidige apparaten en lagere kosten voor DAAS
  • Gegevensverwijdering op ingeruilde apparaten conform de AVG
  • Veilige recycling van je oude apparaten, waardoor e-waste wordt teruggedrongen
  • Geen investeringen vooraf maar maandelijkse, voorspelbare kosten
  • Totaalpakket inclusief hardware, accessoires en lifecycle services

Investeer in Device as a Service

In plaats van vooraf te investeren in de aanschaf van devices, betaal je een vast bedrag per gebruiker per maand. Dit betekent dat je nooit betaalt voor meer dan je nodig hebt, alleen voor wat je gebruikt. Het contract is schaalbaar; als nieuwe collega’s in dienst treden, hoef je alleen maar een nieuw device te bestellen. Het device wordt op maat geconfigureerd en gebruiksklaar geleverd.
Naast hardware omvatten de maandelijkse kosten ook IT-lifecycle services zoals software-updates en ondersteuning voor eindgebruikers.

Voor wie is het?

bulb.2020-06-19-17-47-05

IT-managers die hun IT willen moderniseren en tegelijkertijd meer tijd willen besteden aan innovatie en strategie en minder tijd aan apparaatbeheer.

transparent.2020-06-19-17-47-06

Financieel managers die de beste resale-waarde voor hun huidige apparaten willen en dit willen investeren in een schaalbaar pakket met voorspelbare en transparante maandelijkse kosten.

happy.2020-06-19-17-47-06

HR-managers die een hoge werknemerstevredenheid willen garanderen en jong talent willen aantrekken door de nieuwste Mac apparaten aan te bieden.

continuous.2020-06-19-17-47-05

Collega's die productief willen zijn en met de nieuwste Mac apparaten willen werken met minimale downtime door technische problemen. 

Device as a Service van ARP is onderdeel van de Choose Growth solutions die we aanbieden: praktische oplossingen die direct inzetbaar zijn in dagelijkse praktijk. Met als belangrijkste doel: onze klanten ondersteunen bij het doen waar zij goed in zijn.


We ontzorgen zodat u zich kunt richten op de zaken die belangrijk voor ú zijn.