11 redenen om je Mac aan
het werk te zetten.
Neem contact op

Reden #1

Chips die alles aankunnen.

De M1 chip zorgde voor een revolutie. En de M2 chip gaat nog een stapje verder. Welke Mac je ook kiest, jij en je hele team profiteren van supersonisch snelle processors en een ongelofelijk laag energieverbruik.

Apple M1 chip

Reden #2

Zie reden #1.

Apple silicon is echt enorm krachtig. MacBook Air met de Apple M1-chip is tot wel 3,5 keer sneller dan voorheen.¹ MacBook Air met M2 is tot 13 keer sneller dan het model met Intel.² MacBook Pro met M1 Pro of M1 Max (14 inch) biedt tot 13 keer snellere graphics.³

MacBook Air MacBook Air

Reden #3

Onze laaaaaaa aaaaaaaaaaaa aaaangste batterijduur.

Tot wel 18 uur. Met zo’n verbluffend lange batterijduur heb je met MacBook Air de vrijheid om te werken waar, hoe en hoelang je maar wilt.²

battery

Reden #4

Mac werkt met IT.

Configureer devices waar je maar wilt met implementatie op afstand. En beheer Mac op elke schaal met Mobile Device Management.

Implementatie en beheer (pdf)

Reden #5

Mac werkt ook zonder IT.

Mac is gemakkelijk en intuïtief om mee te werken. Configureren is eenvoudig en dankzij de Migratie-assistent van Apple kun je in no time aan de slag met je Mac. De hardware is betrouwbaar en laat je niet in de steek. Perfect dus voor bedrijven met én zonder eigen IT-afdeling.

Macs Macs

Reden #6

Uiteindelijk verdient Mac zich terug.

Minder IT-tickets, minder software nodig, een hogere restwaarde: dat zijn heel wat kostenbesparingen. In vergelijking met een pc kan één Mac je in drie jaar al 843 dollar besparen.³

TEI-onderzoek Forrester (pdf)

dollar

Reden #7

De innovatiefste bedrijven draaien op Mac.

84 procent van de meest innovatieve bedrijven ter wereld gebruikt Mac op grote schaal.⁴

Mac Keyboard Mac Keyboard

Reden #8

Excel. Zoom. Slack. En nog veel meer.

Alle zakelijke apps die je nodig hebt draaien vlekkeloos op Mac. Van Microsoft 365 en Google Workspace tot SAP en Dropbox.⁵ En dankzij de Apple M1-chip kun je nu ook iPhone- en iPad-apps voor je werk gebruiken op je Mac.

Productiviteit (pdf)

Excel. Zoom. Slack. Excel. Zoom. Slack.

Reden #9

Beveiliging is standaard.

Mac is ongekend goed beveiligd, dankzij ingebouwde features als veilig opstarten, automatische versleuteling, Touch ID en Gatekeeper.

Platformbeveiliging (pdf)

lock

Reden #10

  • Mac
  • loves
  • iPhone.

Mac werkt net zoals de andere Apple devices die je medewerkers graag gebruiken. En alles werkt naadloos samen. Kopieer en plak van device naar device. Vergroot je bureaublad. En neem de telefoon op vanaf elk device.

Mac and iPhone

Reden #11

Prettige samen­­werking.

Geef je teamleden de devices die ze willen en ze leveren hun beste werk.

Employee Choice Guide (pdf)

imacs imacs
Ricardo van Moll

Het innovatieve aanbod van ARP DAAS Compute maakt het eenvoudiger dan ooit om Mac apparaten op je werkplek te implementeren. Je krijgt producten en services die perfect zijn afgestemd op jouw behoeften, wanneer je ze nodig hebt, waardoor je IT-kosten worden verlaagd. En als het tijd is voor een upgrade, recyclen we je oude apparaten op een veilige manier.
 

Ontdek meer over de voordelen van Mac as a Service
 
Of neem direct contact op met onze Apple Business Developer Ricardo.