Laat je medewerkers zelf kiezen met welk device ze werken samen met ARP

Dankzij het centraal geheugen van Apple 
silicon gaat multitasken snel en moeiteloos.

Mac werkt non-stop zonder tussentijds opladen.
Tot maar liefst 22 uur op de 16-inch MacBook Pro.*

Op Mac draaien alle apps die je gebruikt,
zoals Microsoft 365 en Outlook,
Google Workspace en meer.*

Knippen en plakken, synchroon
werken en gesprekken voortzetten
op Mac en iPhone.*

Snellere configuratie, minder
supporttickets: de voordelen
voor IT stapelen zich op.*

Met Mac zijn features als automatische versleuteling, Touch ID en Gatekeeper ingebouwd. Bovendien werkt Mac met de beveiligingstools die je al gebruikt.

Welke Mac past
bij jouw bedrijf?

macbookairm1

MacBook Air (M1)

Air.
Blaast je omver.

13,3-inch Retina-display* Met de kracht van de Apple M1-chip Batterij die tot 18 uur meegaat* Tot 16 GB centraal geheugen
 
macbookairm2

MacBook Air (M2)

Superlicht
zwaargewicht.

13,6-inch Liquid Retina-display* Met de kracht van de Apple M2-chip Batterij die tot 18 uur meegaat* Tot 24 GB centraal geheugen
macbookpro13

MacBook Pro 13”

Overal
Pro.

13,3-inch Retina-display* Met de kracht van de Apple M2-chip Batterij die tot 20 uur meegaat* Tot 24 GB centraal geheugen
 
macbookpro1416

MacBook Pro 14” en 16”

Pro
gaat turbo.

14,2-inch of 16,2-inch Liquid Retina

XDR-display* Met de kracht van de Apple M2 Pro-chip of Apple M2 Max-chip Batterij die tot 22 uur meegaat* Tot 96 GB centraal geheugen
imac24

iMac 24”

All-in-one.
En alles in kleur.

24-inch 4,5K Retina-display* Met de kracht van de Apple M1-chip Tot 16 GB centraal geheugen

Mac Mini

Enorme prestaties.
Bescheiden formaat.

Met de kracht van de Apple M2-chip of Apple M2 Pro-chip Tot 32 GB centraal geheugen

Informatiebronnen

AppleCare
Professional Support

Apple Financial
Services

Aan de slag

Vraag een expert om meer informatie over Mac voor je werk.

Ricardo van Moll
Business Developer Apple
* Juridische disclaimers
M2-chip: M2-chip beschikbaar in sommige modellen.
Voeding en batterij: Tests uitgevoerd door Apple in november en december 2022, waarbij gebruik is gemaakt van prototypen van de 16‑inch MacBook Pro met de Apple M2 Pro-chip, 12‑core CPU, 19‑core GPU, 16 GB RAM en een SSD van 1 TB. De test voor draadloos internetten meet de batterijduur door draadloos naar 25 veelbezochte websites te gaan met een beeldschermhelderheid die is ingesteld op 8 stappen vanaf de laagste stand. De test voor het afspelen van films in de Apple TV‑app meet de gebruiksduur van de batterij door 1080p HD-materiaal af te spelen met een beeldschermhelderheid die is ingesteld op 8 stappen vanaf de laagste stand. Batterijduur is afhankelijk van configuratie en gebruik. Ga naar apple.com/nl/batteries voor meer informatie.
Tests uitgevoerd door Apple in oktober 2020, waarbij gebruik is gemaakt van prototypen van MacBook Air met de Apple M1‑chip en een 8‑core GPU, geconfigureerd met 8 GB RAM en een SSD van 512 GB. De test voor het afspelen van films in de Apple TV-app meet de gebruiksduur van de batterij door 1080p HD-materiaal af te spelen met een beeldschermhelderheid die is ingesteld op 8 stappen vanaf de laagste stand. Batterijduur is afhankelijk van configuratie en gebruik. Ga naar apple.com/nl/batteries voor meer informatie.
Tests uitgevoerd door Apple in mei 2022, waarbij gebruik is gemaakt van prototypen van de 13‑inch MacBook Pro met de Apple M2‑chip, 8‑core CPU, 8‑core GPU, 8 GB RAM en een SSD van 256 GB. De test voor draadloos internetten meet de batterijduur door draadloos naar 25 veelbezochte websites te gaan met een beeldschermhelderheid die is ingesteld op 8 stappen vanaf de laagste stand. De test voor het afspelen van films in de Apple TV-app meet de gebruiksduur van de batterij door 1080p HD-materiaal af te spelen met een beeldschermhelderheid die is ingesteld op 8 stappen vanaf de laagste stand. Batterijduur is afhankelijk van configuratie en gebruik. Ga naar apple.com/nl/batteries voor meer informatie.
App Store: Apps zijn verkrijgbaar in de App Store. Verkrijgbaarheid van titels is aan verandering onderhevig. Abonnement op Microsoft 365 vereist.
Mac en iPhone: iCloud en internetverbinding vereist.
Deal: Gebaseerd op gegevens van bedrijven die geïnterviewd werden in de ‘Forrester Total Economic Impact™’ in ‘Mac in Enterprise’: M1-update, in opdracht van Apple, gepubliceerd in juli 2021 (https://tools.totaleconomicimpact.com/go/apple/tei/). Bedrijven wordt aangeraden het Forrester-onderzoek als basis te gebruiken voor een eigen inschatting van hun potentiële besparingen in kosten en tijd.
Display: Schermgrootte wordt diagonaal gemeten. Daadwerkelijke diagonale afmeting van het scherm van de 24‑inch iMac is 59,62 cm. De schermen van de 13,6‑inch MacBook Air en de 14‑inch en 16‑inch MacBook Pro hebben ronde hoeken aan de bovenkant. Als rechthoek meten de schermen 34,46 cm, 35,97 cm en 41,05 cm diagonaal (de daadwerkelijke displays zijn kleiner).