iPhone 15

Bereik digitale topprestaties met ARP en Apple.

A17 Pro. Grensverleggende chip.
Baanbrekende prestaties.

Titanium. Zo sterk.
Zo licht. Zo Pro.
Perfectere portretten.
iPhone 15 Pro Max heeft met afstand de langste optische zoom in een iPhone ooit.
USB-C met USB 3 Tot 20x snellere overdracht.

Actieknop.
Direct naar je favoriete feature.

In noodgevallen komt iPhone je te hulp.
SOS-noodmelding via satelliet en Ongelukdetectie. Krijg hulp op cruciale momenten.
Het interne frame van iPhone 15 Pro is gemaakt van 100% gerecycled aluminium.

◊ Juridische disclaimers

 

USB 3: Tot 20x snellere gegevensoverdracht op iPhone 15 Pro-modellen vereist een USB 3-kabel met een overdrachtssnelheid van 10 Gb/s.

 

Voeding en batterij: Alle informatie over batterijen is afhankelijk van de netwerkconfiguratie en vele andere factoren; feitelijke resultaten kunnen afwijken.Batterij kan maar een beperkt aantal keren worden opgeladen en moet op den duur mogelijk worden vervangen. Batterijduur en het aantal keren dat de batterij kan worden opgeladen, zijn afhankelijk van gebruik en instellingen. Zie voor meer informatie apple.com/nl/batteries en
apple.com/iphone/battery.html.

 

SOS-noodmelding via satelliet: Na activering van een iPhone 15-model is deze service twee jaar lang gratis inbegrepen. Verbinding en reactietijd zijn afhankelijk van locatie, omstandigheden ter plaatse en andere factoren. Zie support.apple.com/kb/HT213885 voor meer informatie.

 

Ongelukdetectie: Bij een ernstig auto-ongeluk kunnen iPhone 15 en iPhone 15 Pro hulp inschakelen. Vereist mobieledataverbinding, of ‘Bellen via wifi’ moet zijn ingeschakeld.

 

Displaygrootte: Displays hebben ronde hoeken die de vorm van het stijlvolle design volgen. Deze hoeken vallen binnen een normale rechthoek. Als rechthoek meten de schermen 15,54 cm (iPhone 15 Pro, iPhone 15) of 17,00 cm (iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Plus) diagonaal. De daadwerkelijke displays zijn kleiner.

 

Mobiel en draadloos: Data-abonnement vereist. 5G is in een beperkt aantal landen en bij een beperkt aantal providers beschikbaar. Snelheden zijn afhankelijk van omstandigheden ter plaatse en provider. Neem voor meer informatie over 5G-ondersteuning contact op met je provider en kijk op apple.com/iphone/cellular.

 

MagSafe-accessoires: Kleuren dienen alleen ter illustratie. Accessoires zijn afzonderlijk verkrijgbaar.

 

Apple TV+-aanbieding: Alleen voor nieuwe en in aanmerking komende terugkerende abonnees. € 6,99/maand tot het abonnement wordt opgezegd. Eén aanbieding per Apple ID en ‘Delen met gezin’-groep. Er zijn voorwaarden van toepassing; zie apple.com/nl/promo.

 

Beschikbaarheid features: Sommige features zijn mogelijk niet in alle landen of regio’s beschikbaar.

 

Water- en stofbestendigheid: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max zijn spat‑, water‑ en stofbestendig en voldoen aan bestendigheidsnorm IP68 volgens IEC‑standaard 60529 (tot 6 meter diep en 30 minuten lang, getest onder gecontroleerde omstandigheden). Spat‑, water‑ en stofbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer een natte iPhone niet op te laden. Raadpleeg de handleiding voor instructies met betrekking tot reinigen en drogen. Vloeistofschade valt niet onder de garantie.