Nog meer power. Nog meer Mac.

De ultieme all-in-one computer. Nu met de superkracht van de M3‑chip. Een schitterend 24‑inch display* waarop je alle ruimte hebt. En een eigenzinnig
design dat elk bureau iets extra’s geeft.

Met ARP en Apple voor digitale meesterwerken.
Uw sterke partner voor IT.

Zeven levendige tinten*

Krijg alles in een flits gedaan.

Tot

2x

sneller dan iMac met M1‑chip*
Tot

4x

sneller dan het krachtigste 21,5‑inch iMac‑model met Intel-chip*

4,5K Retina-display.

Advanced camera
and audio.

1080p FaceTime HD‑camera
Drie microfoons van studiokwaliteit
Zes speakers met ruimtelijke audio

Meer poorten.
Meer vrijheid.

Thunderbolt / USB 4
Wi-Fi 6E*
Bluetooth 5.3

iMac + iPhone.
Wat een stel.

Magic-accessoires inbegrepen.
Tadááá.

Nieuw bij Mac?

Mac kan dat.

Zo geleerd.

Mac is zo ontworpen dat je er makkelijk mee aan de slag kunt, zodat jij meteen kunt gaan doen wat je leuk vindt.

flex_icon_checklist_checked_elevated_medium

Supersnel.

De combinatie van Apple silicon en macOS levert baanbrekende kracht en snelheid bij alles wat je doet.

flex_icon_checklist_checked_elevated_medium_1

Gaat lang mee.

Mac is gemaakt voor een lang leven. De stevige behuizing is gemaakt van aluminium, en voor de software komen geregeld gratis updates uit.

AirPods

Familie van elkaar.
Dat hoor je meteen.

Met AirPods geniet je van ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Ze schakelen moeiteloos over van iMac naar iPhone en vice versa. En elk model combineert verbluffende audiokwaliteit met een innovatief draadloos design.

Accessoires

Bekijk accessoires voor Mac.

Toetsenborden, devices en andere essentials.

* Juridische disclaimers

 

Display: Displaygrootte wordt diagonaal gemeten. Daadwerkelijke diagonale afmeting van het scherm van de 24‑inch iMac is 59,69 cm. De schermen van de 13‑inch en 15‑inch MacBook Air met M2 en de 14‑inch en 16‑inch MacBook Pro hebben ronde hoeken aan de bovenkant.
Als rechthoek meten de schermen 34,46 cm, 38,91 cm, 35,97 cm en 41,05 cm diagonaal (de daadwerkelijke displays zijn kleiner).
Verkrijgbaarheid kleuren: Verkrijgbaarheid van kleuren voor 24‑inch iMac kan variëren.
Prestaties vergeleken met de 24‑inch iMac (M1): Tests uitgevoerd door Apple in september en oktober 2023, waarbij gebruik is gemaakt van prototypen van de 24‑inch iMac met Apple M3, 8‑core CPU, 10‑core GPU, 24 GB RAM en een SSD van 2 TB, en productie-eenheden van de 24‑inch iMac met Apple M1, 8‑core CPU, 8‑core GPU, 16 GB RAM en een SSD van 2 TB. Adobe Premiere Pro (Beta) 24.1 getest met bewerkingsdetectie in scènes in een project van 2 minuten en 19 seconden met Apple ProRes 422 HQ-media, met een resolutie van 1920 x 1080 en 23,98 frames per seconde. Tests zijn uitgevoerd met specifieke computersystemen en geven de prestaties van iMac bij benadering weer.
Prestaties vergeleken met het 21,5‑inch iMac-model met Intel-chip: Tests uitgevoerd door Apple in september en oktober 2023, waarbij gebruik is gemaakt van prototypen van de 24‑inch iMac met Apple M3, 8‑core CPU en 10‑core GPU, en van productie-eenheden van de 21,5‑inch iMac met een
3,0‑GHz 6‑core Intel Core i5-processor, Radeon Pro 560X met 4 GB GDDR5-geheugen, allemaal geconfigureerd met 8 GB RAM en een SSD van 256 GB.
Getest met Super Resolution met Photomator 3.1.2 en een afbeelding van 4,4 MB. Tests zijn uitgevoerd met specifieke computersystemen en geven de prestaties van iMac bij benadering weer.
Draadloze voorzieningen: Wifi 6E beschikbaar in landen en regio’s waar dit wordt ondersteund.
Touch ID: Magic Keyboard met Touch ID wordt standaard meegeleverd met de iMac met 10‑core GPU en is als optie verkrijgbaar voor modellen met een 8‑core GPU. Magic Keyboard met Touch ID is verkrijgbaar als maatwerkoptie.
Opslag: 1 GB is gelijk aan 1 miljard bytes en 1 TB is gelijk aan 1 biljoen bytes; de werkelijke, geformatteerde capaciteit ligt lager.
Voeding en batterij: Batterijduur bij het afspelen van films in de Apple TV‑app. Batterijduur is afhankelijk van configuratie en gebruik. Ga naar apple.com/nl/batteries voor meer informatie.
Beschikbare features, apps en diensten: Features kunnen worden gewijzigd. Sommige features, apps en diensten zijn mogelijk niet in alle talen of regio’s beschikbaar.
App Store: Apps zijn verkrijgbaar in de App Store. iCloud en internetverbinding vereist.