EcoStruxure™ IT Expert.

Manage & monitor IT hardware pro actief.

Voor Local Edge, Distributed IT en Data Center.
 • Customizable dashboards
 • Remote device management
 • Device health and security vulnerability assessment

EcoStruxure™ IT Expert.

Manage & monitor IT hardware pro actief.

Voor Local Edge, Distributed IT en Data Center.
 • Customizable dashboards
 • Remote device management
 • Device health and security vulnerability assessment

BELANGRIJKSTE VOORDELEN.

Easy deployment.

Eenvoudige registratie, download en implementatie.

Pay as you go voor vereenvoudigde budgettering.
Flexibel abonnementsmodel, pay as you go – waar u weet wat de maandelijkse kosten zullen zijn. Starten kan al met de sftwes5-digi een 1-jarige licentie voor 5 nodes.
Leverancieronafhankelijke gecentraliseerde bewaking van uw gedistribueerde IT-infrastructuur.
Alarm meldingen van, direct zicht op en inzicht in al uw elektrische en netwerkkritieke infrastructuur.
Openbare API voor flexibiliteit en verbeterde transparantie.
Integreer EcoStruxure IT Expert met uw favoriete systeem en bouw nieuwe applicaties voor nieuwe zakelijke kansen.
Analytics voor slimmere besluitvorming.
Bespaar tijd, verwijder alarmstormen en begrijp de hoofdoorzaak van een alarm om beter te voorspellen en te voorkomen dat het opnieuw gebeurt.
Beoordelingen voor geoptimaliseerd apparaatonderhoud.
Optimaliseer uw infrastructuur door evaluaties uit te voeren op uw kritieke assets, inclusief UPS-health check en batterijslijtage, met aanbevolen vervolg stappen.

FULL MOBILE VISIBILITY.

LIVE ALARMS.
Alarmen worden gebundeld in incidenten en elke 5 minuten verzonden om alarmstormen te voorkomen.
WHO’S ON DUTY WHERE?
Verspil geen tijd met het bellen van de verkeerde persoon. Krijg snel een overzicht van wie op welke locaties dienst heeft.
GEEN VPN NODIG.
Ken altijd en overal de status van uw datacenter.
INZICHTEN.
Toegang tot live sensor- en apparaatgegevens op elk apparaat direct op uw smartphone.
GECENTRALISEERDE ZICHTBAARHEID.
Vanuit één plek alles bekijken.

FEATURES.

Inventaris.

Bewaak een uitgebreid assortiment aan apparaten;
van Schneider Electric tot die van andere merken.

De inventaris toont details voor alle apparaten en geeft u een snel overzicht van bijvoorbeeld:
 • Ingangs- / uitgangsvermogen
 • Balans
 • Autonomietijd
Verdiep in een apparaat door hem in de webinterface of app op uw smartphone aan te klikken.
EcoStruxure IT Expert kan middels een alleen-lezen modus uw partner inzicht verschaffen tot uw apparaatgegevens om zo uw apparatuur efficiënter te bewaken. U kunt er overigens op elk moment voor kiezen om dit uit te schakelen.

Benchmarking.

Profiteer van de kennis van de 100.000.000.000+ datacenterrecords die zich al in het EcoStruxure-database bevinden.

Gegevens van UPS’en, koelsystemen en andere datacenterinfrastructuurapparatuur worden opgeslagen in de EcoStruxure-database, geanonimiseerd en geanalyseerd. Met deze gegevens kunt u data driven beslissingen nemen over de prestaties, efficiëntie en gezondheid van uw apparatuur.
Zet sensoren maximaal 30 dagen uit om de prestaties te vergelijken en zet uw favorieten op het dashboard voor een eenvoudig overzicht.

Alarmeringen.

 • Verlaag het alarmgeluid door een specifiek of alle alarmen met betrekking tot een apparaat te dempen, van een uur tot maximaal een week. Door alarmen te markeren als "terugkerend", adviseert EcoStruxure IT Expert u apparaten die een goede kandidaat vormen om te dempen.
 • Kies de manier waarop u alarmmeldingen wilt ontvangen. Gebruik de EcoStruxure IT-app of ontvang ze via e-mail. E-mails kunnen naar een persoon, een ticketsysteem of uw IT partner worden gestuurd.

Statusbeoordelingen van apparaten.

Optimaliseer uw infrastructuur door beoordelingen uit te voeren op uw kritieke apparaten, inclusief UPS-gezondheidscontroles en de levenslange alarm historie. Exporteer de alarmeringen en UPS-gegevens als een CSV-bestand om u te helpen uw eigen rapporten samen te stellen.
Krijg inzicht in de gezondheidsscore die aan uw UPS is toegekend en ontvang aanbevelingen om deze te verbeteren. Bovendien helpt een geschiedenis van belangrijke veranderingen u bij het maken van weloverwogen keuzes.
Krijg inzicht in alarmen die de afgelopen 30 dagen zijn opgetreden met behulp van de alarmbeoordelingen.

Beoordeling van apparaatveiligheid.

Verminder het risico op een inbreuk in de beveiliging door een beoordeling van de kwetsbaarheid op uw apparaten uit te voeren.

Een unieke reeks inzichten – die u inzicht geven in oude firmware, verouderde hardware en kwetsbare configuraties – helpt u bij het identificeren en rapporteren van huidige beveiligingsproblemen, het voldoen aan beveiligingsbeleid en -regelgeving en het begrijpen van de beste beveiligingspraktijken in de branche. Bovendien kunt u door de door de beoordeling aanbevolen acties te uit te voeren proactief omgaan met beveiligingsrisico’s, wat u uiteindelijk tijd bespaart.

Aanpasbare dashboards.

Ontwerp je eigen dashboard in IT Expert en krijg direct een overzicht van de belangrijkste informatie voor jou. Maak widgets die grafieken weergeven voor sensoren van bewaakte apparaten en sleutelwaarden weergeven op basis van enkele sensorwaarden. Geïnteresseerd in een specifieke site? Je hebt de mogelijkheid om in te zoomen en locatiespecifieke dashboards te maken.

Apparaatbeheer.

Apparaat configuratie.

Implementeer eenvoudig apparaatinstellingen op een groot aantal identieke apparaten overal ter wereld zonder enige downtime.

Firmware update.

Centraliseer het beheer van apparaatinstellingen en verlaag de veiligheidsrisico’s, aangezien u op de hoogte blijft van beschikbare firmware-updates wanneer deze worden vrijgegeven en beslist wanneer en of u deze op reeds geïdentificeerde apparaten wil toepassen.

Probeer ECOSTRUXURE IT-EXPERT 30 DAGEN op proef.

 • Creëer UW ECOSTRUXURE IT-ACCOUNT
 • DOWNLOAD DE ECOSTRUXURE IT-APP.
  Stel authenticatie in twee stappen in voor meer accountbeveiliging.
 • DOWNLOAD DE GATEWAY-SOFTWARE.
  Ontdek uw apparaten en krijg meteen inzicht in uw apparaten.

EcoStruxure IT Expert is een veilige cloudgebaseerde bewakingssoftware voor uw edge-omgeving.

Gebruik het als stand-alone of combineer het met de EcoStruxure Asset Advisor 24/7 deskundige externe bewakingsservice om ongeplande downtime-risico’s te verminderen en meer gemoedsrust te krijgen.
Bekijk deze video van 2 minuten voor meer informatie over IT-expert en Asset Advisor.

EARLY ADOPTERS zeggen:

Ik waarder het dat het voor me werkt, en ik dus niet zelf moet nadenken en aan de slag moet … Binnen 5 minuten was mijn probleem verdwenen … dat is wat ik een verbetering van de kwaliteit van het leven zou noemen.
Ik heb dit aan mensen laten zien omdat ik echt van deze functie hou. U kunt op meerdere sensoren klikken en vervolgens klikken en slepen om te verbeteren.
Ik hou van het historische kritieke alarmen overzicht, omdat het je een beetje vertelt of je een slechte week hebt of niet. Het laat je ook de trends zien wanneer er meer alarmen zijn, dit zodat je de gevolgen van specifieke activiteiten kunt herleiden.
WERELDWIJD BESCHIKBAAR*
*Behalve in China