I1601FWUX

Draagbare, functionele en elegante oplossing

De nieuwste USB-C aangedreven draagbare monitor van AOC, I1601FWUX bied een levendig 15,6” IPS scherm met brede kijkhoeken (160/160°) en 5 ms GtG. Inclusief smart cover en auto-rotatie mode.

Draagbare en elegante
oplossing.

De I1601FWUX ziet er prachtig uit en is duurzaam dankzij de metalen koffer. Slechts 8,5 mm dik en ultra-licht 800 g, de monitor is eenvoudig mee te nemen naar uw werk of studie. De monitor past ook eenvoudig in de meeste laptoptassen.

Zaken doen, buiten kantoor en niet
vanuit huis.

Je kantoor is waar jij bent, het reist met je mee, elke dag, overal naar toe. Het werken met een laptop biedt je mobiliteit, maar het opstellen van een extra monitor is één van de beste opties om je productiviteit te verhogen. De draagbare oplossingen van AOC helpen je bij het maken van een verbinding met je laptop via verschillende soorten verbindingssystemen, zodat je altijd efficiënt en flexibel kunt werken. Je kunt zelfs het voordeel hebben van USB-C als de door jou geselecteerde monitor een AOC I1601FWUX is, of het profijt van USB 3.0 als je keuze is gevallen op de AOC I1659FWUX.

Reizen en onderweg zijn.

Als je onderweg werkt, of het nu het reizen naar kantoor betreft, of dat je vaak ver weg van je thuisomgeving werkt, moet je je productiviteit hoog houden terwijl je op plaatsen of in situaties bent waarin het onmogelijk of zeer onwaarschijnlijk is dat je een volledige opstelling van een desktop kunt hebben. Met de lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren draagbare AOC-monitors kun je altijd efficiënt werken – altijd en overal. Werken was nooit eerder zo gemakkelijk: als je naar klanten gaat, zal de ergonomie van de AOC-monitors je helpen om je op de kern van de zaak te richten!

Zakelijke bijeenkomsten.

Een draagbare AOC-monitor is de perfecte oplossing voor zakelijke bijeenkomsten. Je kunt met je klanten en partners een document of presentatie delen, terwijl je tegelijkertijd oog houdt op alle andere toepassingen die je nodig hebt om op je laptop te kunnen werken. Dit is optimaal voor jou en de deelnemers aan de bijeenkomsten, want je kunt zonder afleidingen al je werkzaamheden afronden.

Thuisgebruik –Oplossen van ‘het probleem van te weinig ruimte’”.

Soms is een traditionele monitor niet echt waar je naar op zoek bent, vooral als je in een knus appartement woont en geen ruimte hebt voor een volledige opstelling van een desktop. Gelukkig heeft AOC de perfecte oplossing met slechts ca. 16”, zodat je meer comfort hebt evenals meer ruimte op je scherm.

Thuisgebruik – Multi-opstelling.

Draagbare monitors zijn ook waardevolle partners in een opstelling met meerder monitors bij je thuis. Zij zijn efficiënt qua ruimte en een krachtige oplossing voor een opstelling thuis, zodat je een complete en volledige visualisatie hebt, maar ook een oplossing die op elke plek in je huis voor elke toepassing kan worden gebruikt. Dankzij één enkele USB-kabel die zorgt voor de gegevensoverdracht naar het scherm en tegelijkertijd functioneert als een krachtige voedingsbron, kun je je efficiëntie verbeteren terwijl je aan het werk bent én een strak en opgeruimd bureau hebben als stijlvolle oplossing voor elke werkplek of huiselijk interieur.

Smart cover.

Het meegeleverde smart cover beschermt uw monitor binnen en buiten uw tas tegen vuil en schade. Tijdens gebruik van de monitor functioneert de cover als een flexibele monitorhouder, in portret- of landschap-modus.

USB-C.

U hebt maar één kabel nodig. De USB-C technologie levert zowel de voeding als het beeldsignaal naar de monitor, in slechts één kabel. Het ziet er niet alleen super netjes en gelikt uit, maar het vergroot ook de draagbaarheid van de monitor.

Onderscheidingen.

AOC I1601FWUX Monitor

  • Schermgrootte : 39,6 cm (15,6")
  • Fysieke resolutie : 1920 x 1080
  • Beeldformaat : 16:9
  • Contrast : 700:1

EUR 165,50