24P2C

Verbeterde connectiviteit en verbluffende beelden op een 23,8” Full HD-scherm met USB-C en KVM

De 24P2C is ontworpen voor moderne professionals en heeft een plat 23,8” IPS/3FL-paneel met Full HD-resolutie in een slank, elegant, 3-zijdig frameloos scherm met ingebouwde KVM-switch en USB 3.2-hub. Dit model is rijk aan functies, compatibel met HDMI, DP en USB-C, heeft een verversingsfrequentie van 75Hz, een helderheid van 250 cd/m2, een responstijd van 4ms en Adaptive-Sync en is volledig in hoogte verstelbaar, draaibaar en kantelbaar.
https://res.cloudinary.com/aoc-europe/image/fetch/w_800,h_800,c_fit,f_png,fl_lossy,q_auto,f_auto/https%3A%2F%2Faoc-pim.s3.amazonaws.com%2FQ24P2C_FTL.png

Ergonomisch

Voel het comfort! AOC’s standaards die in de hoogte verstelbaar zijn en kunnen kantelen en zwenken, helpen u de meest comfortabele en gezonde positie te vinden.

USB-C

Vereenvoudig de verbindingen met slechts één kabel. De USB-C-verbinding biedt DisplayPort Alternate Mode voor het overbrengen van videosignalen met hoge resolutie van een notebook naar de monitor, terwijl tegelijkertijd de acu van de notebook wordt opgeladen vanaf de monitor met USB-stroomvoorziening. Bovendien zorgt USB 3.1 voor razendsnelle gegevensoverdracht, zodat zelfs een 4K-film in minder dan een minuut kan worden overgezet.

Drie jaar garantie

AOC staat achter de kwaliteit van elke afzonderlijke monitor met een genereuze garantie van drie jaar, die ingaat op de oorspronkelijke aankoopdatum. In de garantieperiode wordt ieder AOC-scherm dat productiegebreken heeft of componenten heeft die niet goed functioneren, gerepareerd of vervangen, zonder dat daarvoor extra kosten in rekening worden gebracht. Lees voor meer informatie de volledige AOC-garantieverklaring.

Pivot

Dankzij de draaifunctie kan de P2 180° worden gedraaid van liggend naar staand, dit is vooral handig voor desktop publishing.

KVM

Deel één toetsenbord, muis en monitor tussen meerdere computers met KVM-switchhardware.

Brede Kijkhoek

Brede kijkhoek zorgt voor een accurate kleurweergave bij kijkhoeken tot 178°. Op deze manier maakt het niet uit vanuit welke hoek je kijkt, omdat de kleuren steeds perfect worden weergegeven.

Specificaties en mogelijkheden

Schermafmeting (inch)
23.8 inch
Resolutie
1920×1080
Verversfrequentie
75Hz
Responstijd (GtG)
4 ms
Type paneel
IPS
Helderheid (typisch)
250