-
compare
Vergelijkingslijst

1728 – 27 inch WQHD monitor

1728_nlnl_iiyama


1728_nlnl_iiyama_p1

PROLITE XB2788QS-B1

 
27” WQHD monitor met veel werkruimte en flexibel inzetbaar

Sluit e-mail om data in Excel te checken. Doe nog een boek onder de monitor om de juiste schermpositie te creëren. Of – kies een monitor die deze problemen voor u oplost. Maak kennis met de XB2788QS; met 2560 x 1440 biedt deze monitor bijna 77% méér beeldinformatie en werkruimte dan een Full HD monitor.

E-mail en Excel passen naadloos naast elkaar. Bovendien maakt de monitor gebruik van superieure IPS-technologie wat zorgt voor zeer consistente kleurweergave met grote inkijkhoeken en hoog contrast. Daardoor is deze monitor uitstekend geschikt voor fotografische doeleinden en web design. Schuif het scherm omhoog of omlaag om het aan te passen naar uw favoriete schermpositie.

Is de in hoogte verstelbare voet niet noodzakelijk voor u, overweeg dan de ProLite X2788QS.

 
Naar het product


1728_nlnl_iiyama_p2

PROLITE XUB2792QSU-B1

 
High-end 27” WQHD monitor met ultra vlakke voorkant

De Prolite XUB2792QSU is een stijlvolle 27” LED LCD in Full HD en maakt gebruikt van IPS panel technologie. Deze superieure panel techniek biedt een zeer consistente kleurweergave vanuit elke inkijkhoek. Hoog contrast en helderheid bieden uitstekende prestaties voor fotografische vormgeving en webdesign doeleinden.

De WQHD 2560×1440 resolutie biedt bijna 77% méér beeldinformatie en werkruimte dan een Full HD monitor. De ProLite XUB2792HSU is de perfecte monitor voor de veeleisende gebruiker die alleen genoegen neemt met de hoogste specificaties en een hedendaagse vormgeving. Een zeer goede keuze voor o.a. multi monitor set-up, Digital Signage en Office toepassingen.

 
Naar het product


Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.