-
compare
Vergelijkingslijst

The new Surface Pro

1722_nlnl_surface

De nieuwe Surface Pro: de volgende generatie van de veelzijdige laptop. De nieuwste toevoeging aan de Surface-familie, de opvolger van de Surface Pro 4, is sneller dan haar andere voorgangers, heeft een batterijduur tot wel 13,5 uur en kent een lichter, verfijnd design.

Bestel nu de Microsoft Surface Book bij ARP.1722_nl_surface_p1

De Surface Pro is gloednieuw. We hebben niet slechts hier en daar wat veranderd. Deze Surface Pro is van binnenuit opnieuw ontworpen om hogere prestaties te kunnen leveren.

Met de Surface Pro komen creatieve ideeën tot leven. Het keyboard op de nieuwe Microsoft Surface Pro heeft een vernieuwde, fijne toetsaanslag met een key travel van 1,3 mm. Het glazen trackpad kan met vijf vingers tegelijk worden bediend en het gehele keyboard is verpakt in zacht en duurzaam Alcantara®-materiaal.De nieuwe Surface Pro

is van binnenuit opnieuw ontworpen.

 

  • Er is 50% meer batterijduur– dat is tot 13,5 uur continue video afspelen.
  • De m3- en i5-modellen zijn muisstil doordat er geen ventilator in zit. Het model i7 heeft een hybride koelsysteem, waarmee ook in alle rust gewerkt kan worden.


1722_nl_surface_p21722_nl_surface_p3

  • Het device kan met de nieuwe scharnier in een hoek tot 165 graden worden neergezet, wat de optimale positie is om erop te schrijven of te schetsen.
  • De nieuwe Surface Pen werkt twee keer zo nauwkeurig als de vorige versie en heeft 4096 drukpunten. Hierdoor gaat het schrijven en tekenen sneller en vloeiender. Tevens kan de nieuwe Surface Pen schuin worden gebruikt en daardoor met schaduw tekenen.Daarnaast is er nog een grote nieuwe verandering doorgevoerd. Later dit jaar zal er namelijk ook een LTE-Advanced-versie van de Surface Pro beschikbaar komen, zodat het device overal en altijd gebruikt kan worden.

Plaats uw Bestelling voor de nieuwe Surface Pro vandaag nog!

Surface Studio

Surface Studio is een volledig nieuw soort device ontworpen voor creativiteit. Het PixelSense™-touchscreen van 28-inch vormt een zwevend digitaal canvas voor allerlei soorten werk.

1722_nl_surface_p4

Surface Studio biedt de kracht en prestaties die professionals nodig hebben. Zorgvuldig vormgegeven met een Zero-Gravity-scharnier om eenvoudig te switchen van de desktopstand naar de Studio-stand.

Plaats uw Bestelling voor de nieuwe Surface Studio vandaag nog!


Meer informatie over Surface Pro en Surface Studio.
Neem dan contact op met onze Solution Specialist.

 
ton-nijssen
Ton Nijssen
Business Consultant Workplace & Mobility
ton.nijssen@arp.com
+31 61 506 27 83

 

Do great things. microsoft

Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.