-
compare
Vergelijkingslijst

1719 – LG Monitoren - NL Microsites

1719_nlnl_lg

Verbreed je horizon met LG Displays.

29″” IPS monitor voor professionals in 21:9 beeldverhouding. Geniet van levensechte schoonheid.

Het 21:9 Ultrawide beeldscherm biedt meer ruimte zodat er actief gewerkt kan worden in meerdere programma’s, zonder overlappingen van vensters. Hierdoor is een dual-monitor opstelling niet langer meer nodig, wat zorgt voor maximale efficiëntie in werkomstandigheden. Bovendien, 4-Screen Split komt nog beter tot zijn recht in het 29-inch grote scherm van de UB67. Met 4-Screen Split kan het beeldscherm naar wens verdeeld worden in 2 tot 4 sub-vlakken.

Uitstekend multitasken met meerdere apparaten
Met de Dual Link-up-functie kunnen twee apparaten tegelijk weergegeven worden op één enkel scherm op een 1:1 ratio. Hierdoor hoef je niet je aandacht te verdelen tussen meerdere apparaten en van het ene scherm naar het andere scherm te draaien. Met deze monitor, kan je verbinding maken en een film van een Blu-ray speler spelen terwijl je werkt aan een Excel-spreadsheet op je PC. Met Dual Link-up is het mogelijk om HDMI+HDMI te verbinden.Je kunt nu je apparaten gemakkelijker met elkaar verbinden. En je kunt niet alleen de schermen tegelijkertijd zien, je kunt ook content van aparaat naar aparaat verslepen.

Kantelbare en in hoogte verstelbare standaard voor op maat gemaakt kijkcomfort

The 21:9 UltraWide UB67 monitor zorgt er voor dat office managers comfortabel kunnen werken door met de geavanceerde ergonomische features en instellingen.


LG UltraWide 29UB67-B Monitor, Black

  • Schermgrootte 73,7 cm (29,0″)
  • Resolutie 2560 x 1080
  • Reactietijd 5 ms

Meer Informatie


 

Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.