-
compare
Vergelijkingslijst

1719 – Lenovo X1 Familie

1736_nlnl_lenovo_1

 
Maak kennis met de mobiele ThinkPad
 
1719_lenovo_p1
EEN SUCCESVOLLE MOBIELE STRATEGIE UITVOEREN WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK.

Mobiele ThinkPad X1-apparaten geven medewerkers de vrijheid om overal te kunnen werken zonder in te leveren op prestaties. De IT-afdeling kan de apparaten bovendien extreem goed beveiligen en eenvoudig onderhouden zodat ze lang meegaan.MOBIELE APPARATEN OM SERIEUS ZAKEN TE DOEN.

Mobiele apparaten van Lenovo worden ontwikkeld met de behoeften van elke gebruiker in gedachten.

De ThinkPad X1 Carbon is ideaal voor wie extreme prestaties en connectiviteit zoekt in een hoogwaardige laptop.
De ThinkPad X1 Yoga biedt mobiele gebruikers de flexibiliteit van een 2-in-1 met het toetsenbord van een normale laptop en de veelzijdigheid van een tablet.
De ThinkPad X1 Tablet is een robuuste tablet met de prestaties en volledige functionaliteit van een pc.

Hoewel elk apparaat een uniek ontwerp heeft, hoeven gebruikers geen functionaliteit op te offeren. De volledige ThinkPad X1-familie geeft mobiele werknemers altijd en overal een productieve enveilige werkomgeving.

Naar de producten


M O B I L I T E I TSOPLOSSINGEN VOOR EXTREME PRODUCTIVITEIT.

Met Lenovo Unified Workspace kan de IT-afdeling een uniforme werkomgeving creëren voor de organisatie en de gebruikers met één wachtwoord veilige, browsergebaseerde toegang geven tot bestanden, applicaties en rapporten vanaf elk apparaat. Ideaal voor mobiele gebruikers. Belangrijke kenmerken zijn onder meer:

Centraal beheer en servicelevering: Unified Workspace beheert en organiseert de levering van online IT-services, waaronder SSO (single sign-on), wachtwoordbeheer, externe toegang, rapportage en beheer, externe bestandstoegang en beveiliging.

Betere beveiliging: Met Unified Workspace kan de IT-afdeling de gebruikers end-to-end-toegang geven zonder de veiligheid van het netwerk te compromitteren.


Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.