-
compare
Vergelijkingslijst

1718 – Review and Get - NL Microsites

1718_nlnl_phillips2

Uw mening is een beeldscherm waard!

Is er binnen uw organisatie behoefte aan nieuwe beeldschermen, maar heeft u nog geen keuze kunnen maken? Of bent u nieuwsgierig naar de unieke kenmerken van de laatste nieuwe beeldschermen?

Voor beide gevallen geldt; meld u nu aan voor onze Review & Get actie. Er staan vijf 32” Philips beeldschermen klaar, die we weg gaan geven. Het addertje onder het gras? Dat is er niet.

Willen we er iets voor terug? Ja, slechts uw eerlijke mening over het Philips beeldscherm.

Het lijdend voorwerp

 
Centraal staat in deze actie de Philips BDM3270QP Monitor. Dit Philips-beeldscherm van 32 inch laat u versteld staan met zijn 2560×1440-beeld en levendige kleuren in CrystalClear Quad HD. Multiview maakt twee actieve aansluitingen en tweevoudige weergave mogelijk. Het beeldscherm is 18cm in hoogte verstelbaar en beschikt over VGA / Display Port / HDMI / DVI ingangen.

 

1718_nlnl_phillips3

De actie

Onder alle aanmeldingen verloten wij de beeldschermen aan 5 organisaties. Deze organisaties krijgen 4 weken de Philips beeldschermen tot hun beschikking. Ervaar zelf de unieke kenmerken van dit beeldscherm. Weeg pluspunten en eventuele minpunten geheel vrijblijvend tegen elkaar af.

Meld u aan voor de actieReview…

Tijdens de testweken vragen wij u een online enquête in te vullen, bestaande uit 10 vragen. Aansluitend aan de 4 testweken zullen wij telefonisch contact met u opnemen, om uw bevindingen van het Philips beeldscherm te bespreken.… & get

Hebben wij zowel de online als de telefonische review van u ontvangen? Dan wordt het Philips beeldscherm automatisch eigendom van uw organisatie. Zo gemakkelijk is het!Aanmelden = korting!

Behoort u niet tot de 5 organisaties die zijn uitgeloot voor de actie? Of bent u na het testen zo enthousiast dat u meer beeldschermen wilt bestellen? Alle organisaties die zich aanmelden voor de actie, kunnen één of meerdere van deze beeldschermen tegen een scherpe actieprijs aanschaffen.

Meld u aan voor de actieActievoorwaarden:

De 5 organisaties die het product als testproduct tot hun beschikking krijgen, moeten voldoen aan de voorwaarden:

  • Het beantwoorden van een digitale meerkeuze vragenlijst (10 vragen) tijdens de testperiode van 4 weken
  • Medewerking aan een telefonisch interview (max 30 minuten) binnen 2 weken na afloop van de testperiode
  • Aanleveren van zowel een foto van de ‘test opstelling’ als een marketingfoto van de organisatie en het bedrijfslogo binnen 2 weken na afloop van de testperiode
  • Geeft toestemming de naam van de organisatie en persoon te verbinden aan de verstrekte review
  • Gaat akkoord met de publicatie van de productreview op onze online ARP-kanalen
  • Indien niet voldaan wordt aan de bovengenoemde voorwaarden, dient het product ongeschonden en in de originele verpakking te worden geretourneerd aan ARP Nederland. Dit dient te gebeuren binnen 4 weken na afloop van de testperiode.
  • Defecte of beschadigde producten worden in rekening gebracht van de deelnemende organisatie.

Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.