0
basket
EUR 0,00
Totaalbedrag excl. BTW
] 0,00
-
compare
Vergelijkingslijst

1716 – HPE - NL Microsites

1716_nlnl_hpe

1713_jeroenrespen
Uw contactpersoon
Jeroen Respen
Business Unit Manager
Networking & Security
jeroen.respen@arp.com
+31 (0)65 521 76 31

Bescherming van de digitale onderneming.

Bedrijven en overheidsinstellingen hebben voortdurend te maken met ingrijpende veranderingen, waarbij deze het risico lopen marktkansen te missen, de onderneming onvoldoende beveiligd te hebben en ontregeld te raken door een nieuw idee of bedrijfsmodel. Winnaars zijn bedrijven die goede ideeën snel kunnen realiseren en sneller en beter rendement bieden dan hun concurrenten.

Zij gebruiken de kracht van technologie om ideeën snel tot uitvoering te brengen, waarbij IT-strategie en bedrijfsstrategie steeds lastiger van elkaar te scheiden zijn. IT moet niet langer alleen technische services leveren maar vooral bedrijfswaarde genereren.

Bedrijven dienen op meerdere terreinen te veranderen om te overleven en succesvol te opereren.

Transformatie naar een hybride infrastructuur.
Ondernemingen moeten onmiddellijk en continue met al hun applicaties nieuwe waarde creëren en leveren. Daarvoor is een hybride infrastructuur nodig met optimale prestaties en kosten. Deze moet het on-demand fundament vormen voor 100 procent van de applicaties en workloads in de onderneming.

Bescherming van de digitale onderneming.
De grootschalige dataschendingen die tegenwoordig plaatsvinden zeggen veel over de beveiligingsrisico’s van een hyperverbonden wereld. Er zijn meer en meer uiteenlopende bedreigingen dan ooit tevoren. HPE helpt u alle soorten risico’s te beheersen. Wij bieden oplossingen voor de hele levenscyclus van cyberaanvallen, van het onderzoeken van bedreigingen tot de bewaking tegen indringers en het voorspellen van problemen op basis van big data.

Wij hebben back-up- en herstelopties om compliance en bedrijfscontinuïteit te waarborgen als er incidenten plaatsvinden.

Ondersteuning van de datagestuurde organisatie.
In een hyperverbonden wereld hebben bedrijven behoefte aan oplossingen die informatie destilleren uit gigantische, onvoorspelbare hoeveelheden data. HPE zet in op efficiënte open-sourceoplossingen die u helpen in real-time bruikbare inzichten uit uw data te destilleren. Daardoor kunt u beter en sneller beslissingen nemen.

Productiviteit op de werkplek verhogen.
Het karakter van ons werk verandert. Werknemers zijn virtueel. Samenwerkingsverbanden zijn ad hoc. Er kan altijd en overal op ieder device worden gewerkt. In de ideeëneconomie moeten bedrijven ervaringen bieden die werknemers en klanten in staat stellen betere resultaten te bereiken.1716_nlnl_hpe_p1

HP Networking 5500-48G EI Switch

  • Poorten: 48 x 10/100/1000BASE-T
  • Andere poorten: 4x dual personality port
  • Vrije moduleslots: 2

Naar het product

1716_nlnl_hpe_p2

HPE FF 5700-32XGT-8XG-2QSFP+ Switch

  • Poorten: 32x 10GBASE-T
  • Behuizingsvorm: Rackmount

 
Naar het product

1716_nlnl_hpe_p3

HPE 5900AF-48XG-4QSFP+
Switch

  • Poorten: 48x SFP+
  • Andere poorten: 4x QSFP+

 
Naar het product

Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.