0
Vergelijken
0
EUR 0,00
EN
Producten
Oplossingen
ARTICONA
Over ons
Referenties
Nieuws
Notebooks & tablets
Pc's & servers
Monitor & Beamers
Printers & supplies
Telefonie & GPS
Randapparatuur
Opslag & Backup
Netwerk
Kabels
Software
Onthouden producten
Vergelijken
Totaalbedrag excl. BTW 0,00

Targus Universal Docking Stations

1831_nlnl_targus


We zijn steeds mobieler in ons beroepsleven en de meesten van ons hebben ten minste 3 apparaten om productief te blijven gedurende de dag. Wanneer we bij een vergadering of een bureau aankomen, willen we onze apparaten gemakkelijk aansluiten en van stroom voorzien.

Targus Universal Docking Stations zijn compatibel met elk apparaat en zorgen ervoor dat u productief kan zijn, waar u ook willen werken.

Bekijk de voordelen van een universele docking

Targus DOCK171EUZ Docking Station

Maak een dual beyond HD-videowerkstation of sluit een enkele 2K-monitor aan op het Universal USB 3.0 DV-dockingstation. Met de geïntegreerde voeding wordt uw apparaat tevens opgeladen, het is ontworpen om meerdere hostplatforms en merken te ondersteunen en biedt een breed scala aan compatibiliteit met randapparatuur en apparaten. Met vijf USB 3.0-poorten (waaronder een poort met krachtige voeding voor oplaadapparaten en een met Type C) en een Audio In / Out-poort voor luidsprekers, microfoons of hoofdtelefoons, is het eenvoudig om uw werkstation aan te passen.

De geïntegreerde Gigabit Ethernet-verbinding is veiliger en sneller dan de meeste Wi-Fi-verbindingen. Oplaadtips zijn inbegrepen, zodat het dock de meeste grote laptopmerken kan voeden en ze allemaal netjes worden opgeborgen in een verwijderbaar compartiment in het dock.

Bestel nu


1831_nlnl_targus_p11831_nlnl_targus_p2

Targus DOCK177EUZ Docking Station

Het enige USB-A dubbele 4K-scherm dockingstation met geïntegreerde stroomvoorziening voor het opladen van de meeste laptops. Met deze oplossing wordt uw laptop opgeladen en bent u de hele dag productief. Het dockingstation is ontworpen om alle laptopmerken te ondersteunen en biedt een breed scala aan compatibiliteit van randapparatuur en apparaten.

Met vier USB-A 3.0-poorten (waaronder een poort met krachtige voeding voor oplaadapparaten) plus een USB-C-type poort en een Audio In / Out-poort voor luidsprekers, microfoons of hoofdtelefoons, is het eenvoudig om uw werkstation aan te passen. Oplaadtips zijn meegeleverd voor compatibiliteit met de meeste grote laptopmerken en ze zijn allemaal netjes opgeborgen in een verwijderbaar compartiment in het dock (zodat u ze desgewenst in uw bureaulade kunt bewaren). Het compacte formaat maakt het perfect voor kleine ruimtes en hij beschikt tevens over een VESA-slot.

Bestel nu


vertical_align_top