0
Vergelijken
0
EUR 0,00
EN
Producten
Oplossingen
ARTICONA
Over ons
Referenties
Nieuws
Notebooks & tablets
Pc's & servers
Monitor & Beamers
Printers & supplies
Telefonie & GPS
Randapparatuur
Opslag & Backup
Netwerk
Kabels
Software
Onthouden producten
Vergelijken
Totaalbedrag excl. BTW 0,00

APC Edge

1824_nlnl_apc

Edge computing: data en applicaties dicht bij de eindgebruiker.

De groei van smart devices en IoT-toepassingen heeft toegang tot data een vereiste gemaakt binnen alle sectoren. Deze realiteit brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee, maar ook nieuwe risico’s. Hoe kunnen organisaties de beschikbaarheid en veiligheid van data zeker stellen nu zij daar meer en meer afhankelijk van worden?

Een logische stap in deze ontwikkeling is Edge computing. Met Edge computing wordt de verwerking van data en applicaties dicht bij de eindgebruiker gebracht, aan de rand van het netwerk. Na verwerking van de data kan deze, als dat voor de toepassing nodig is, doorgestuurd worden naar centrale systemen.

Problemen met beschikbaarheid, responsetijden en security.

Lokale verwerking en opslag is met name van belang voor toepassingen waarbij verbinding met het internet, bandbreedte en responstijden een rol spelen, zoals bijvoorbeeld een betaling in de winkel. Maar ook voor de data zelf kan het belangrijk zijn om deze lokaal te verwerken en op te slaan. Denk bijvoorbeeld aan privacygevoelige informatie.


Edge computing oplossingen.

Met Edge computing wordt het goed functioneren van de lokale infrastructuur belangrijker. De specifieke oplossingen van APC by Schneider Electric bieden de beschikbaarheid, de responsetijden en de security die uw klanten nodig hebben. Wij noemen dit ‘Certainty in a Connected World’.

Kies een APC configuratie bestaande uit 3 of meer van de onderstaande APC productcategorieën en ontvang tot 12% korting. Actie geldig t/m 30 juni 2018.

* Network UPS (Single Phase Smart UPS & Symmetra UPS)

  • Racks & Enclosures
  • Network Management Cards
  • Power Distribution
  • Concurrent Service (3 year extended warranties & advantage plans)
  • DCIM Software
  • Security & Environmental Monitoring

Vraag nu een offerte bij ARP aan!

vertical_align_top