0
Vergelijken
0
EUR 0,00
EN
Producten
Oplossingen
ARTICONA
Over ons
Referenties
Nieuws
Notebooks & tablets
Pc's & servers
Monitor & Beamers
Printers & supplies
Telefonie & GPS
Randapparatuur
Opslag & Backup
Netwerk
Kabels
Software
Onthouden producten
Vergelijken
Totaalbedrag excl. BTW 0,00

Eizo FlexScan

td_week37_allcountries

De EIZO FlexScan EV2780 is bij uitstek geschikt voor omgevingen waar een compact en modern design belangrijk is. De monitor heeft opvallend weinig kabels nodig. Met slechts één kabel wordt de EV2780 een dock voor tablets, notebooks en smartphones. Laadstroom, data, beeldsignaal, audio, toetsenbord en muis worden allemaal via de USB type C-poort van de monitor op de computer aangesloten.

Extra aantrekkelijk Full Flat-design

Of u nu kiest voor elegant zwart of stralend wit: Het extreem smalle ontwerp overtuigt met een circa 1 mm smal behuizingsframe en een volledig vlak apparaatfront. Tussen de weergave en het frame bevindt zich aan de zijkanten en boven een slechts ca. 5.7 mm dunne, zwarte glazen rand. Zelfs de knoppen en het merklogo zijn in het oppervlak geïntegreerd. Ook de zij- en achterkant ogen slank en sierlijk. Het beeldscherm is een echte eyecatcher – met genoeg ruimte voor al uw ideeën.


1815_nlnl_eizo_p1


1815_nlnl_eizo_p2

USB 3.1 type C met dockfunctie

Met slechts één kabel wordt de EV2780-BK een volwaardige dock voor tablets, notebooks en smartphones. De USB-poort van de EV2780-BK draagt hiervoor naast de gebruikelijke data ook het DisplayPort-beeldsignaal en het audiosignaal over. Toetsenbord en muis kunnen op het beeldscherm worden aangesloten. De EV2780-BK verzorgt bovendien de voeding en laadt de accu van aangesloten apparaten zoals een MacBook op met een vermogen van naar keuze 15 of 30 watt, zonder dat hiervoor een externe voedingsadapter nodig is. In de 30 watt-modus verlaagt de EV2780-BK de beeldhelderheid automatisch om de geïntegreerde netvoeding optimaal te benutten.


vertical_align_top