Beveiliging van defensiekwaliteit voor een open wereld.

Mensen blijven mensen. Natuurlijk verliezen ze minimaal een keer de telefoon van hun werk en gebruiken ze deze op een plaats waar u dat niet wilt. Maar dat is geen probleem. Mensen willen mensen zijn. Ze vinden leuk wat ze willen, doen wat ze willen en laten zich weleens afleiden.

Daarom hebben we Samsung Knox ontwikkeld: mobiele beveiliging vanaf de chip, het vertrouwde middel van talloze overheden over de hele wereld dat is afgestemd op de manier waarop mensen echt werken. Want waarom zou u proberen om het gedrag van uw medewerkers te veranderen als u ook gewoon de mobiele beveiliging kunt aanpassen? Samsung Knox. Beveiliging van defensiekwaliteit voor een open wereld.

Knox-technologie.

Samsung Knox wordt gebruikt door overheden en bedrijven in alle windstreken en biedt beveiliging van defensiekwaliteit waarmee u uw bedrijf kunt beschermen.

Beveiliging met meerdere lagen.

Knox is een platform met meerdere lagen dat in de hardware en software van de nieuwste modellen van Samsung is verwerkt. Knox controleert continu de integriteit van het apparaat door middel van een reeks beveiligingscontroles vanaf het platform tot aan het besturingssysteem. Daarbij wordt elke sabotage gedetecteerd. Uw gegevens zijn dus altijd veilig.

Verwijderde certificeringen.

Samsung Knox overtreft als mobiel beveiligingsplatform de wereldwijde eisen ten aanzien van technologiebeveiliging die door overheden en ondernemingen zijn opgesteld voor zakelijke gegevens en bewerkingen.
Meer info?
Neem dan contact met ons op.
ARP is officieel Certified Samsung Knox Reseller.
Ton Nijssen
Business Consultant Workplace en Mobility
+31 61 506 27 83
ton.nijssen@arp.com