0
Vergelijken
0
EUR 0,00
EN
Producten
Oplossingen
ARTICONA
Over ons
Referenties
Nieuws
Notebooks & tablets
Pc's & servers
Monitor & Beamers
Printers & supplies
Telefonie & GPS
Randapparatuur
Opslag & Backup
Netwerk
Kabels
Software
Onthouden producten
Vergelijken
Totaalbedrag excl. BTW 0,00

HP ProBook 400 serie met gratis notebooktas cadeau | ARP.nl

1802_nlnl_probook

HP ProBook 400 serie + executive black bag

Een nieuw jaar brengt altijd nieuwe kansen met zich mee. Ondernemers beginnen bij HP het nieuwe jaar dan ook alvast goed. Als u nu namelijk een HP ProBook uit de 400 G5 serie aanschaft, krijgt u daar nu een notebooktas bij cadeau! Er zijn drie speciale bundelaanbiedingen voor ondernemers met nu wel heel scherp geprijsde HP ProBook 430 G5, HP ProBook 440 G5 en de HP ProBook 450 G5 laptops.


HP ProBook 400 G5 serie

De HP ProBook 400 G5 serie is ideaal voor ondernemers en bestaat uit notebook pc’s die beschikken over kracht, stijl en kwaliteit: precies wat groeiende bedrijven nodig hebben. Deze ProBooks zijn onmisbaar voor moderne gebruikers en helpen professionals zowel op kantoor als onderweg productief te werken.

Stuk voor stuk voorzien van een stijlvol ontwerp, lineaire precisie, subtiele curves en een lange batterijlevensduur.

Een notebook pc uit de HP ProBook G5 serie is betrouwbaar, uiterst veilig (met het oog op GDPR) en voldoet aan militaire standaarden (MIL-STD 810G). Er is dan ook voor elke mobiele professional een geschikt model verkrijgbaar.


make-statement-imgEr zit vast en zeker een geschikt model voor u of uw werknemers tussen. Schaf daarom nu nog de HP ProBook van uw voorkeur aan en ontvang een prachtige en praktische notebooktas cadeau.
Schermafbeeldingen zijn simulaties. Wijzigingen voorbehouden. Apps worden apart verkocht. Beschikbaarheid kan verschillen.

vertical_align_top