-
compare
Vergelijkingslijst

Samsung

1749_nlnl_eizo

Samsung Tab Active 2

Krachtige prestaties

De Galaxy Tab Active2 beschikt over 3 GB RAM en een 1,6 GHz Octa-core processor die krachtig genoeg is om het gebruik te versnellen bij het uitvoeren van meerdere taken of het hanteren van AR applicaties.


Robuust Design

De Galaxy Tab Active2 heeft een stevige, antislip grip voor gebruiksgemak en een anti-shock hoes welke is ontworpen om vallen tot 1.2 meter hoogte te kunnen weerstaan.


Water- en stofbestendig

Bescherming is topprioriteit. De eerste Samsung Galaxy Tab met IP68 certificering op zowel de tablet als de S Pen. Hierdoor is de tablet goed binnen- en buitenshuis te gebruiken en is het bestendig tegen bijvoorbeeld morsen, stof of condensatie.


Vervangbare batterij

De vrijheid om de batterij te vervangen wanneer voor jou van belang. En voor extra gemak, is de batterij te gebruiken in zowel deze nieuwe Tab Active2 als in de Galaxy Tab Active.


Geavanceerde S Pen ervaring

De Galaxy Tab Active2 S Pen beschikt over nauwkeurige drukpunten voor naadloze digitale handtekeningen wanneer nodig, ongeacht de weeromstandigheden. Met Air Command heb je snelle en gemakkelijke toegang tot jouw geselecteerde applicaties.


Biometrische verificatie

Betrouwbare beveiligingsmaatregelen door middel van gezichtsherkenning of de finger print scanner. Kortom ontgrendel je tablet zoals je wil, maar behoud de bescherming die je nodig hebt.

Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.