0
Vergelijken
0
EUR 0,00
EN
Producten
Oplossingen
ARTICONA
Over ons
Referenties
Nieuws
Notebooks & tablets
Pc's & servers
Monitor & Beamers
Printers & supplies
Telefonie & GPS
Randapparatuur
Opslag & Backup
Netwerk
Kabels
Software
Onthouden producten
Vergelijken
Totaalbedrag excl. BTW 0,00

eizo

1749_nlnl_eizo

EIZO kondigt de introductie van de FlexScan EV2785 aan, EIZO’s eerste monitor van 27-inch met een 4K-resolutie

De monitor van 27 inch biedt een 4K UHD-resolutie (Ultra-High Definition, met 3840 x 2160 pixels) en een bijzonder hoge pixelconcentratie van 163 ppi. Dit biedt extreme scherpte en helderheid voor tekst en beeld op een groot werkoppervlak, zodat meerdere toepassingen tegelijkertijd kunnen worden gebruikt. De FlexScan EV2785 maakt tevens gebruik van een USB type C-aansluiting waarbij via één enkele kabel video-, audio- en USB-signalen worden doorgegeven met een razendsnelle overdrachtssnelheid tot 5 Gbps.

Door de helderheid van de beelden en de handige USB type C-aansluiting is de monitor perfect geschikt voor kantoortoepassingen en CAD-tekenaars, maar ook voor open kantoren waarin medewerkers vaak van plaats wisselen.


Zwarte of witte behuizing

De monitor is verkrijgbaar met zwarte en witte behuizing en bijpassende kabels, met een vernieuwd ontwerp voor de luidsprekers. In de voorgaande frameloze ontwerpen was de monitor zo vormgegeven, dat de luidsprekers naar achteren gericht waren. De luidsprekers van de FlexScan EV2785 richten het geluid naar voren, terwijl ze het frameloze design behouden. Het resultaat is een helder, direct geluid, dat geen afleiding vormt voor mensen achter de monitor.

EIZO’s software Screen InStyle

Met EIZO’s software Screen InStyle kunnen gebruikers voorgeprogrammeerde modi toewijzen aan programma’s en instellingen aanpassen voor energieverbruik en dimmen in een dag-/nachtritme, voor één monitor of voor alle monitoren in een multi-monitoropstelling. Via een nieuwe functie kan de signaalbron van de monitor ook worden omgeschakeld met behulp van sneltoetsen die de gebruiker zelf in kan stellen, in plaats van met de schakelaars op de voorkant van de monitor. Met de server-app voor Screen InStyle kan een beheerder de instellingen van alle EV2785-monitoren in een organisatie aansturen vanuit één centrale locatie. Dit is bijzonder nuttig voor ondernemingen die er zeker van willen zijn dat alle monitoren gelijk zijn afgesteld en dat de energiebesparing is ingeschakeld.


Meer informatie en verkrijgbaarheid.

Wilt u meer info aangaande deze monitor klik dan hier:
meer info
De nieuwe EIZO-monitor is verkrijgbaar in vanaf januari 2018 en heeft een prijs van € 999,-

Wilt u als een van de eerste deze monitor in uw bezit hebben plaats dan nu nog uw pre-orde:

error

vertical_align_top