-
compare
Vergelijkingslijst

Philips

1741_nlnl_philips

Minder vermoeide ogen met trillingsvrije technologie.

1741_nlnl_philips_p2
Door de manier waarop de helderheid wordt aangestuurd op schermen met LED-achtergrondverlichting ervaren sommige gebruikers trillingen op het scherm die vermoeide ogen veroorzaken. Trillingsvrije technologie van Philips biedt een nieuwe oplossing voor het reguleren van de helderheid en het verminderen van trillingen voor meer kijkplezier.

SmartErgoBase maakt gebruiksvriendelijke, ergonomische aanpassingen mogelijk.

1741_nlnl_philips_p3
De SmartErgoBase-monitorvoet biedt ergonomisch kijkcomfort en kabelbeheer. De gebruiksvriendelijke voet is in hoogte en hoek verstelbaar en heeft een kantel- en zwenkfunctie voor maximaal comfort, om de fysieke ongemakken van een lange werkdag te verminderen. Het kabelbeheersysteem voorkomt dat kabels in de knoop raken, zodat uw werkplek er netjes en professioneel uitziet.

SoftBlue-technologie, rijke kleuren en zacht voor uw ogen.

Softblue LED-technologie maakt gebruik van een slimme technologie voor het verminderen van schadelijke blauwe lichtstralen met een korte golflengte zonder de kleur of het beeld te beïnvloeden. Softblue LED-technologie is door de internationale organisatie TUV Rheinland gecertificeerd als technologie die schadelijk blauw licht vermindert.Philips 243S7EYMB Monitor

1741_nlnl_philips_p1

  • Softblue LED-technologie
  • SmartErgoBase-monitorvoet
  • FlickerFree technologie

Bestel nu.


Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.