-
compare
Vergelijkingslijst

Een nieuwe generatie iPhone

iPhone 8 and iPhone 8 Plus

pure intelligentie.

Bestel alvast vanaf 15 september ∣ Verkrijgbaar vanaf 22 september

Het is officieel: de nieuwe iPhone-modellen overtuigen met nieuwe functies. De meest intelligente en krachtige A11 Bionic-chip is geïntegreerd. Draadloos opladen gaat echt moeiteloos via de Qi-technologie. En de iPhone 8 displays bestaan ​​uit het sterkste glas ooit gebruikt voor een smartphone.

Bekijk de producten

Nieuw glasontwerp.

De voorkant en de rug bestaan ​​uit een speciaal soort glas. Een nieuwe onderbouw van staal en een frame van aluminium zorgen ervoor dat de modellen nog sterker zijn dan de vorige. De nieuwe iPhone modellen zijn beschikbaar met een capaciteit van 64 GB en 256 GB. De kleuren zijn spacegrijs, zilver en goud.

iPhone X
Hallo toekomst.

Bestel alvast vanaf 27 oktober ∣ Verkrijgbaar vanaf 3 november

Bekijk de producten

AApple introduceerde ook de nieuwe iPhone X als de iPhone van het volgende decennium – welkom in de toekomst! Wat de iPhone X speciaal maakt, is makkelijk uitgelegd: een gezichtsherkenningsfunctie (Face ID) dat absoluut veilig is,
twee 12-MP camera’s met een nieuw kleurenfilter en de slimste en krachtigste chip in een smartphone ooit. En natuurlijk heeft de iPhone X ook alle functies van de iPhone 8 en 8+ modellen.

De juiste accessoires.

WWij als ARP spelen in op trends zoals deze. Neem eens een kijkje is onze “ARP Own Brand” shop om de juiste accessoires voor de huidige modellen smartphones te vinden. We hebben natuurlijk ook accessoires voor de iPhone 8, 8+ en iPhone X!

Go to the ARP Own Brand Shop


Registration for the newsletter.

Wil jij als één van de eerste de nieuwe iPhone in je handen hebben?
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang alle informatie over het product, releases, trends en campagnes.

Registratie Nieuwsbrief

Naar boven
Er is een fout opgetreden bij het laden.